fredag

Åhå, bra och dålig dag kan jag väl börja med att säga :). Är så himla glad för att  vi får tillgång till lägenheten nu och jag har typ de snyggaste tapeterna någon skulle kuna önska sig, utan att överdriva. Dagen har varit rolig plus endel tjafs iof men det har varit bra ändå. HAHHA, Lindas godis påse is the shit <3. hrmf! Är hemma hos Emma nu, inget ovanligt eller så och vi tittar på idol eftersom vi inte har fixat någon tv förens imorgon. Ja, om imorgon förresten så blir det bara att fixa där hemma men ska försöka att få min mini tv till mitt rum för jag tänker seriöst inte vara ensam imorgon utan gilmore girls. HAHA, fy vilken tv serie nörd jag är. Men som jag och hunden berättade så kommer det fram vilka vi är genom varje blogg inlägg. Jag kan lova att ni kommer märka vilken tv serie nörd jag är ;). Nej nu ska jag se vem som åker ut i idol och jag hoppas på Erika men det får vi väl se.

// katten

instängd

Hund hund och syrra låg på golvet i vardagsrummet på täcken och kollade på instängd som gick på tv400. ( våran soffa har inte kommit än, vi är inte tattare!! ) Skit bra. Sett den väldigt många gånger flrut men helt klart sevärd. Dock har både jag och syrran klaustrofobi och hela filmen utspelar sig i en jääääääääääävligt trång grotta. Det sög ju.That´s life.  Men annars helt topppen!
Som jag sagt tidigare, imorgon stan för att träffa bästa Jessica för att lämna min jacka och köpa en jacka av henne förmodligen:) och sen ska vi åka till skärholmen för att sola! Hon är sjuuukt jävla brun... jag känner mig som Spöket laban bredvid henne.
Hörrni, skit inte på er nu! och med det säger jag god natt! hörs imorgon!
VOFF

torsdag

Hej sötnosar! Förlåt för att jag är semst på att uppdatera men vårat internet krånglar men imorgon flyttar vi så det  kommer bli helt fabulous igen :). Hunden kommer och hjälper oss med flytten så det blir bra och som hunden sa så blir vi typ GRANNAR! Så himla  roligt kommer det att bli. Min syster fyller år idag så grattis till henne säger vi såklart :). jeppjopp. Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket mer idag men katten kommer att bli social med bloggen när hon har tid på sig vilket hon inte har nu eftersom hon måste hem nu till mammas pojkar + film. PUSS
// katten

mm hej på dig....

...tråkigaste dagen på länge. Hund är ledsen. Sad dog. Känner bara att den här jävla kylan går mig på nerverna. Visserligen har jag köpt en ny vinterjacka. Men om vi bortser från det. Alla går runt och är så glada hela tiden. Katt ska flytta ( vilket jag är otroligt glad över), massa halloweenfester, utomlandsresor etc.
men jag har bara en massa plugg som jag inte orkar ta itu med. Har en bokanalys som ska vara klar på måndag och ett vin arbete som ska vara klart vecka 48. Annars är jag klar med resten så vafan klagar jag för. men det är bara tråkigt. Skulle vara SÅ mycket roligare om man typ hade lite mer pengar, lite mer lov och lite mer ork. Har inget utav de där.  Så jag får trösta mig med det jag har!
Världens underbaraste pojkvän! :)
Världens snällaste och bästaste vänner. :)
Världens största konto.. där ljög ja. Men jag har världens största shoppingsug. :)
Imorgon ska jag träffa Jessica igen och byta min jacka och efter det ska jag kuta hela vägen hem från stan för att hjälpa katt å hennes mamma att flytta! Vi ska bli grannar. Typ!
På lördags ska hund jobba. Sad dog igen! men cashfloooooow ;)
Hunden

dog is home

Japp, nu är jag hemma från stan. Träffade Stina, en vän jag inte träffat på 2 år. SKOJ. Sen helt från ingenstan, okej hon fick mitt nummer, men ändå, så smsar Jessica, en annan vän som jag kännt i snart 10 år... minus typ 5, för vi har inte setts på FEM ÅR!! fattar ni..? ANYWAY , men det var super trevligt. Nu ska jag åka till el boyfriendo :)
Så hare!

Jag dör av garv varje gång jag ser den här bilden.
HUNDEN!

mitt internet fungerar minsann

Det har varit en helt okej dag idag måste jag säga :). Jag sov över hos hunden sen skulle hon bege sig till stan för att träffa en kompis där så jag åkte först hem för att äta, tittade på ett avsnitt av en av mina favorit serier sen hämtade mamma upp mig för att jag skulle med henne och min syster till Täby. Jag har fått mina pengar så jag tänkte att jag kanske kunde köpa något men jag hittade inte ett skit i alla affärer som fanns att erbjuda. Ursh, jag hatar när man inte hittar något man vill ha fast det är nästan värre när man hittar något man bara måste ha så har man inga pengar. Ja, ett i lands problem i överflöd kanske inte behövs när det finns så många hungriga barn här i världen. Det är så dumt att jag har erkänt till flera i min klass att jag inte bryr mig ett dugg om de där himla Afrika barnen men liksom vi bor i Sverige om jag vill ha en extra chips påse så är det mitt val. Nänä, i fortsättningen ska katten vara snäll och inte snacka skit om folk hon inte bryr sig om ;). På fredag ska jag flytta och det ska bli så sjukt kul att komma till den nya lägenheten, för den är mycket större än det lilla jag och mamma får trängas i nu. Ska bli sjukt härligt att flytta faktiskt. Jag ser verkligen framemot denna flytt ska jag säga er alla som läser detta och hunden är såklart en flytt hjälp på fredag :). Nu ska jag laga mat och sedan ska jag faktiskt försöka göra bloggen lite extra snygg om jag klarar av det vill säga men det får vi se senare.

// katt

Tisdag idag

Nu ska hund följa katt till tåget för att åka hon ska åka hem.
Medans hund ska åke till stan och träffa Stina för lite shopping, liksom, vilken hund brukar inte göra det? ;O Nej men CHA CHA!

Välkomna till våran första blogg TILLSAMMANS!

Jaha då... Nu är det så att vi tänkte vara hemliga, ungefär som Egoina. Inga namn. Utan vi kommer istället därför att kalla oss Katt och Hund. Internskämt som ni inte fattar. Men för att göra det lite enklare om vem som är vem så ska vi ta en snabb presentation. Och sen kör vi.
Katt
Det här är katt, hon är den blonda utav oss, ingen kommentar.
Hund
Det här är hund. Den mörkhåriga om ni inte listat ut det.
Mer tänker vi inte presentera oss. Ni kommer märka hur vi är och vad vi gillar.
Ps. Det här är våran första blogg TILLSAMMANS, so be nice! ;)

RSS 2.0